mandag den 14. september 2015

KØBENHAVN GENBRUGS GUIDE





Velkommen! Dette er det første indlæg her på bloggen og vi byder alle læsere, der lige slår et hurtigt klik forbi, mere end velkomne til at læse med. Det første indlæg skal handle om nogle af de mange lækre genbrugsbutikker her i København. Det er ikke altid lige til at skulle finde den helt rigtige genbrug at shoppe i når man er ude, og derfor har vi samlet nogle dem vi finder mest interessante her i byen. De rummer allesammen lækre, specielle retro ting, som alle ligger kan findes til en god pris.

Vi har været ude og strejfe omkring i byen og fundet vores bedste bud på 3 "gode genbrugsbutikker". Vi håber I finder nogle af butikkerne interessante, for det gjorde vi i hvert fald på vores tur!


"SMUKT BRUGT"

København S, Amagerbrogade 186


Dette lille genbrugsforretning, der rummer fine retro ting. Foretningen forhandler hovedsagligt interiør og bolig tilbehør i retro stil. Den er enkel, fin og lige til. Prislejet er nok mere i den dyre ende end hvad andre almindelige Røde Kors forretninger er, men top hyggelig og værd at give et besøg.



"RØDE KORS BUTIK"

København S, Amagerbrogade 87





Dette er en lille forretning, der indeholder massere af fine klæder. Denne Røde Kors er rimelig almindelig og forhandler en masse tøj til billige penge. Desuden kan der også være enkelte mærke vintage items at finde, så den er helt klart også et smugkig værd!


"PRAG"

København V, Vesterbrogade 98A




Denne forretning er den lækreste genbrug efter min mening. Den er stor, overskuelig og pæn med stadig rimelige priser. Der er alt fra oversize 80'er jakker til lange fine galla kjoler og alt sammen til gode priser. Det er helt klart den genbrug du går til, hvis du går efter noget målrettet retro tøj til billige penge. Pæne prøverum, god orden, god beliggenhed og nemt at komme til.



Hvis I har brug for flere tips om gode genbruger kan hjemmesiden Cph Treasures varmt anbefales. En god genbrugs guide til dig, der er "lost" og leder efter den bedste genbrug nær dig.


Caroline og Trine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar